Search

E. ON anunta majorarea pretului la gaze – incepand de anul viitor

Incepand de anul viitor pretul la gaze se va majora cu pana la 5% spune directorul general al E.ON Romania, Frank Hainyak, citat de Radio Romania Actualitati. „Pierdem, zi de zi, clienti”, spune seful E.ON

E.ON Romania anunta majorarea pretului la gaze incepand de anul viitor in conditiile costurilor implicate de noua taxa pe constructiile speciale. Ar fi vorba despre o majorare de pana la 5% care se va adauga celei determinate de liberalizarea preturilor.

Directorul general al E.ON Romania, Frank Hainyak, a adaugat ca procesul de liberalizare a preturilor este mult prea rapid pentru conditiile de pe piata romaneasca si ca cele mai mari efecte vor fi resimtite de consumatorii casnici si de intreprinderile mici si mijlocii.

Frank Hainyak a amintit ca, din 1 iulie, pretul gazelor naturale va fi aproape triplu fata de sfarsitul anului 2012 si vor fi afectate in jur de 170 de mii de IMM-uri.

„Stim ca Guvernul discuta un pachet special pentru consumatorii industriali, pentru a-i proteja, dar vorbim si despre 140-170 de mii de IMM-uri care vor fi lovite direct de aceste noi cresteri ale pretului gazului intern, prevazut din data de 1 iulie; deci, daca din 1 iulie vom porni cu o piata complet libera, ma astept la haos si dureri de cap, pentru ca piata nu a fost corect definita. Vedem, zi de zi, cum pierdem clienti, pentru ca nu pot suporta dezvoltarea preturilor de pe piata”, a spus directorul general al E.ON Romania, Frank Hainyak, citat de radio Romania Actualitati.

E.ON Romania deserveste aproximativ 3 milioane de clienti in 20 de judeţe.

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, 8 aprilie, ca in domeniul gazelor una dintre prioritatile Romaniei este ca marii consumatori sa poata beneficia in continuare de conditii care sa le asigure competititivitatea internationala.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *