Search

Regizorul Alex. Hausvater a ironizat lipsa lui Romeo Stavarache de la Gala Star!

Cunoscutul regizor Alexander Hausvater, membru in juriul festivalului Gala Star 2014, a adresat cateva mici intepaturi – perfect justificate! – catre edilul Bacaului

Alexander Hausvater a fost singurul „personaj” care la festivitatea de decernare a premiilor de aseara, a fost mai acid, mai ironic (doar dramaturgul Mircea M. Ionescu cand a amintit de piesa din anii 80, „Aventurile unei femei cuminti”, a mai facut aluzii politice).
In schimb, nonconformistul regizor A. Hausvater s-a exprimat direct la adresa primarului Romeo Stavarache pe care nu a izbutit sa-l cunoasca in aceste zile: „Imi pare rau, domnule Adrian Gazdaru, ca nu mi-ati facut cunostinta cu dl. primar”, a spus pe scena regizorul roman (spre teama lui Adrian Gazdaru?) care a continuat sa i se adreseze, in „orb” primarului: „Domnule primar, fara teatru nu exista viata. Si cum anul 2014 este an electoral poate incercati sa promovati, sa ajutati, mai mult teatrul din Bacau”.

Alexander Hausvater a remarcat, cu rapiditate, recunoscuta lipsa de interes cultural a primarului Romeo Stavarache. Din pacate, la teatru nu se joaca handbal!

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *