Search

„Nu o dati pe politica” (consilierul PNL, M. Ichim), „Haide, vedeti-va de treaba” (presedintele CJ, D.Benea). Dialog la sedinta Consiului Judetean…

Un adevarat „meci” a avut loc, astazi, la sedinta Consiliului Judetean, intre consilierul PNL, venerabilul medic Mihai Ichim si presedintele C.J. Dragos Benea. Motivul: Lista de investitii prin Programul Operational. Poate un alt motiv, mai ascuns, dar cunoscut, este lupta dintre PSD si PNL, purtat pe diferite tonuri

Proiectul de hotarare privind aprobarea Listei de investitii prin Programul Operational sectorial „Mediu”, in sectorul apa/apa uzata, a declansat astzi, in sedinta Consiliului Judetean, o neasteptata polemica intre Mihai Ichim si seful judetului, Dragos Benea, amandoi cunoscuti pentru ironia coroziva.
Franat, in opinia lui Dragos Benea, de mai multe luni, de catre primarul liberal al orasului Comanesti, Viorel Miron, Programul Operational sectorial „Mediu”, in sectorul apa/apa uzata a trebuit sa fie votat astazi, in regim de urgenta. Lucru cu care Mihai Ichim nu a fost de acord – de altfel, a fost singurul care a votat impotriva. Dialogul a avut un crescento, degenerand in aprecieri politice ale presedintelui CJ si impotriviri fatise ale consilierului PNL-ist.

„Meciul” dintre cei doi membrii ai Consilului Judetean a continuat, mult mai moderat, si la Proiectul de hotarare privind aprobarea strategiei de dezvoltare durabila a judetului Bacau pentru perioada de programare 2014-2020. La acest punct, Mihai Ichim a cerut sa fie prezentat in plenul Consiliului Judetean, un raport asupra evolutiei programului 2007-2013. „Pentru asta trebuie un audit, pe care nu il poate face cei care au realizat proiectele programului”, a spus Dragos Benea, care a precizat ca pe programul 2007-2013 cel mai rau s-a stat la capitolul „Mediu”.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *