Search

Gabriela V. Firea, critica acida la adresa lui Stavarache

Cea mai aplaudata interventie la mitingul psd-ist de la Teatrul de Vara a fost, de departe, cea a Gabrielei Vranceanu Firea. Patetica, preocupata exagerat de propria persoana si lingusitoare, G.V.Firea a emotionat sala – in comparatie cu ea, Victor Ponta a facut figura de functionar plat, discursul fiind cel mai slab dintre toti cei care s-au perindat in fata microfonului

„Dragii mei trandafiri de la Moldova”, asa si-a inceput cuvantarea Gabriela Vranceanu Firea, care pe tot parcursul discursului a incercat, conform unei stiinte (constiente sau nu) a manipularii sa emotioneze si sa capteze sentimentele ascultatorilor. Punctand permanent originea sa bacauana si moldoveana, G.V. Firea a vorbit despre inceputul ei greu in provincie, a amintit de profesorul ei (Gheorghe Iorga) care a ajutat-o „sa intre prima la Facultatea de Filologie din Bucuresti”, a amintit de umbra covarsitoare a lui Stefan cel Mare, „pe care noi cei din prezent nu-l putem egala” etc.
Coerenta si cu o voce buna pentru acest tip de discurs, deputata psd-ista a avut, in stilul sau caracteristic, si o scurta critica adresata primarului R. Stavarache: „Atunci cand a candidat, in loc sa fie in municipiul Bacau, Romeo se afla in studiourile Antenei 3 la emisiunea …Gabrielei Vranceanu Firea! Iar dupa ce a castigat, nu ne-a mai raspuns deloc la telefon si a fugit repede la liberali (n.n. Stavarache a candidat in 2004 din partea PUNR, condus de Dan Voiculescu). Ce merita domnul primar?” a intrebat sala G.V. Firea. Fireste, din sala, au venit diferite raspunsuri nefavorabile edilului bacauan.
La sfarsitul mitingului, evident, dna G.V Firea a facut multe sesiuni fotografice cu simpatizantii sai.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *