Search

‘Am adus pentru municipiul si judetul Bacau peste 100 de milioane de euro”, a declarat Elena Udrea

Venita de la Roman, Elena Udrea a tinut o conferinta de presa la sediul filialei PMP Bacau, unde a tinut sa remarce ca “am venit sa curat atmosfera din Bacau dupa vizita lui Victor Ponta”. Ea a fost insotita de Gabriel Berca si deputatul Valerian Vreme

Lidera Miscarii Populare s-a referit mai putin la candidatii pentru alegerile europarlamentare, polemizand, la distanta, cu Victor Ponta si cu PSD-ul “care a saracit electoratul bacauan, aducandu-l la un grad ridicat de saracie”. Elena Udrea nu s-a sfiit sa aduca multe cifre in discutie, spunand ca a adus pentru municipiul si judetul Bacau peste 100 de milioane de euro: “Toate modernizarile de strazi din municipiu, reabilitarile la 150 km de drumuri judetene, sali de sport, lucrari de reabilitare si modernizare a unor scoli au fost proiecte incepute in timpul mandatului meu de ministru. De altfel, am adunat toate proiectele mele pentru Moldova si ele, insumeaza, circa un milliard de euro – de la buget sau din proiecte europene”.
In dialogul sau de la distanta cu PSD-ul, Elena Udrea a afirmat ca “luni voi depune o plangere penala impotriva premierului pentru gestul de presiunee de a trimite Corpul de Control al Guvernului pentru verificarea oamenilor care au strans semnaturi la petitia impotriva accizei la carburant. Este un gest ceausist, incalificabil intr-o democratie”.In acelasi timp, Udrea a remarcat gesturile slugarnice al primarului Romeo Stavarache in fata premierului. “Oare Antonescu stie de gesturile edilului bacauan?” s-a intrebat lidera PMP.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *