Search

A doua zi de greva foamei pentru cei 18 angajati de la Amurco

Angajatii de la Amurco Bacau sunt instalati in doua corturi din fata intrarii in combinat. Conducerea InterAgro a fost informata, inca de ieri, de protestul salariatilor sai

Cei 18 angajati care au intrat ieri in greva foamei sunt, inca, in conditii acceptabile din punct de vedere al sanatatii. Ei au promis ca vor continua forma extrema de protest pana cand isi vor primii salariile restante din ultimele trei luni. „Salariatii nostrii care au intrat in greva foamei au zis ca vor inceta doar atunci cand li se vor face platile la zi atat cele compensatorii cat si salariile aferente muncii lor. Conducerea InterAgro, care a fost informata de ieri de situatie, a raspuns ca preocuparea principala este sa gaseasca resurse sa asigure salariile asa cum pot intregului personal InterAgro. Nu prea am primit asigurari ca in aceasta saptamana vom primii bani”, a spus Gheorghe David, liderul sindical de la Amurco Bacau.
Grevistii foamei protesteaza si fata de disponibilizarea a 300 de salariati din cei 430 cat are societatea, in perspectiva inchiderii activitatii. Compania InterAgro, care detine combinatul a amanat de doua ori plata salariilor, virandu-le saptamana trecuta doar câte 200 de lei.
Este pentru a doua oara, intr-un interval de doua luni, cand salariati de la Amurco, combinat specializat in ingrasaminte chimice, intra in greva foamei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *