Search

Teatrul Municipal “Bacovia” lucreaza la doua noi premiere

Spre final de stagiune, doua piese in lucru pe scandura teatrului bacauan – una pentru adulti si una pentru copii

Spre final de stagiune, Teatrul Municipal “Bacovia” desfăşoară repetiţii pentru două noi spectacole premieră. Secţia Dramă pregăteşte pentru public “Valentine’s Day în familie”, de Sergiu Vâlcu, o comedie spumoasă, în regia lui Adrian Găzdaru. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Viorel Baltag, Marlene Duduman, Bogdan Buzdugan, Valentin Branişte, Nela Zare, Dumitru Rusu, Alina Simionescu, Corina Goranda şi Bogdan Matei. Scenografia va fi semnată de Gelu Rîşcă. Iar ilustraţia muzicală va fi realizată de Mirel Vrânceanu.

De asemenea, Secţia de Animaţie a Teatrului Municipal “Bacovia” lucrează la spectacolul “Prâslea cel voinic”, o adaptare după cunoscuta poveste a lui Petre Ispirescu. Regia este semnată de Cornelius Păvăloi.
Duminică, 22 iunie, ora 11.00, Teatrul Municipal „Bacovia” vă invită să vizionaţi „Cenuşăreasa”, de Fraţii Grimm, un spectacol pentru întreaga familie. Regia este semnată de Adela Moldovan.

Laura Huiban, PR & secretar literar la Teatrul Bacovia

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *