Search

42 de liberali bacauani la Congresul PNL din aceasta sambata

Congresul PNL, la care liberalii isi vor alege noul presedinte, va avea loc sambata, 28 iunie, la Bucuresti.

Pentru congresul extraordinar vor fi convocati 1.550 de delegati urmand ca, pana atunci, o comisie condusa de Mircea Ionescu Quintus, in calitate de presedinte, si de Catalin Boboc, presedinte executiv, sa se ocupe de pregatirea proiectului de statut.
Delegatia bacauana cuprinde 42 de liberali din judet si este condusa, desigur, de presedintele PNl Bacau, Romeo Stavarache. Dupa cum ne-a precizat secretarul filialei bacauane a PNl, Claudiu Nastase, fiecare participant va ajunge in Bucuresti pe cont propriu. „Se intelege ca fiecare liberal bacauan va avea libertatea sa alega conform deciziei sale. Nu s-a impus sa votam un anume candidat”, a spus Claudiu Nastase.
Klaus Iohannis si Ioan Ghise sunt candidatii la functia de presedinte PNL. Crin Antonescu a precizat ca nu va candida la presedintia PNL dar il va sustine pa Iohannis pentru acest post.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *