Search

Valentin Nedeff, rectorul Univ. „Vasile Alecsandri”, a primit titlul de „cetatean de onoare al municipiului Bacau”

Aztazi, in cadrul sedintei Consiliului Local, desfasurata de la ora 11.00, la Centrul de Expozitii, rectorului Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau i s-a conferit titlul de „cetatean de onoare al municipiului Bacau”. Rectorul bacauan este unul din cei mai bine platiti conducatori de universitati din tara.

Titlul a fost acordat de catre Primaria Bacau la initiativa comunitatii academice a Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau printr-un document semnat de catre prorectorii si decanii facultatii din institutia de invatamant superior de stat din municipiu. In consecinta conducerea Primariei Bacau a aprobat acordarea titului pentru rectorul Valentin Nedeff. Motivatia: ” pentru intreaga sa cariera didactica, stiintifica si manageriala, calitatile sale morale si imaginea pozitiva adusa sub conducerea sa de Univ. „V. Alecsandri”, municipiului si judetului Bacau”.
Prof. univ. dr. ing. Valentin Nedeff s-a nascut in 1958 in Bacau, a absolvit Institutul Politehnic „Gh. Asachi” din Iasi, in 1995 a inceput colaborarea cu Univ. „V. Alecsandri” ca profesor asociat, iar 1999 se transfera la universitate pe postul de profesor universitar. Din 2008, este rectorul universitatii, fiind in prezent la al doilea mandat.
Rectorul bacauan, care se afla in topul celor mai bine platiti conducatori de universitati din tara, are o casa in Saucesti, un apartament in Bacau,doua masini (un Audi si o Skoda), terenuri si depozite bancare de peste 500 de mii de lei.
In 2008 a candidat, din partea PDL, pentru un mandat de deputat in Parlamentul Romaniei, intr-un colegiu din municipiul Bacau.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *