Search

Massmedia bacauana insinueaza ca Dragos Benea ar fi primit 500.000 de euro pentru contractul cu Blue Air

Conferinta de presa sustinuta de liderii ACL Bacau – Tudorita Lungu (PDL), deputatul Ionel Palar si senatorul Dragos Luchian (PNL) – a fost o disputa teoretica intre politicienii bcauani si reprezentantii massmediei asupra moralitatii consilierilor judeteni si, mai ales, a presedintelui C.J. Dragos Benea

Ziaristii bacauani au cerut celor trei lideri locali din ACL mai multa intransigenta a consilierilor PDL si, in special, PNL – in concordanta, cu mesajul difuzat de Tudorita Lungu, Ionel Palar si Dragos Luchian despre „demnitate” – un exemplu negativ il constituie umilinta cu care vicepresedintele CJ, Claudiu Nastase (PNL) o are in toate dezbaterile din sedintele, in plen, ale institutiei. „De altfel, toti reprezentantii liberali au o pozitie defensiva, un comportament pasiv, lipsit de forta unei opozitii politice”, s-a spus in conferinta de presa.
Inevitabil, prestatia administrativa (si poltica) a presedintelui Consiliului Judetean, Dragos Benea a constituit un subiect aparte de discutii intre jurnalisti si liderii ACL. Seful PSD Bacau a avut un rol esential in esecul modernizarii si dezvoltarii infrastructurii de transport aerian la aeroportul ‘G. Enescu” din Bacau. „In acest moment, reconstructia aeroportul din Iasi, modernizat cu fonduri europene, este cu mult mai avansata si va constitui un concurent serios pentru municipiul Bacau”, a subliniat Tudorita Lungu.
Reprezentatii massmediei au insinuat ca Dragos Benea ar fi manipulat licitatia proiectului de modernizare a aeroportului bacauan – care a revenit firmei Blue Air condusa de Nelu Iordache (arestat ulterior). Pentru acesta Dragos Benea, au spus ieri, unii dintre jurnalistii locali, ar fi primit o spaga de 500.000 de euro.
Reamintim, ca in aceasta vara, procurorii DNA au facut perchezitii la 28 de adrese din Bacau, printre care se numara casa lui Dragos Benea, biroul acestuia din CJ si cel de achizitii, firmele logodnicei si ale tatalui, Laurentiu Benea, ale carui spatii locative din oras au fost inchiriate firmei Blue Air

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *