Search

150 de tone de antiderapant solid si circa 20 de tone sare imprastiate pe strazile Bacaului


Comandamentul de iarna constituit la nivelul Primariei municipiului Bacau a actionat in noaptea de luni spre marti, incepand cu ora 22.00. Au fost imprastiate circa 150 de tone de antiderapant solid si circa 20 de tone de antiderapant lichid – clorura de sodiu.

Pe domeniul public lucrează circa 100 de muncitori de la Direcția de Servicii Publice, la degajat și încărcat zăpada. Sunt vizate trotuarele, trecerile de pietoni și stațiile de autobuz. Nu au fost înregistrate evenimente rutiere nedorite, iar circulația se desfășoară normal, în condiții de iarnă.

Pe această cale, reamintim proprietarilor și chiriașilor de spații comerciale că au obligația, conform legii, de a îndepărta zăpada din fața spațiilor pe care le dețin.

Ionut Tomescu, purtator de cuvant Primaria Bacau

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *