Search

Concursul pentru postul de manager la Teatrul Bacovia a fost anulat!

Dezdodamantul concursului pentru postul de manager la Teatrul Bacovia s a sfarsit inainte de a incepe…Trei din membrii comisiei nu au mai dorit sa participe la jurizarea dosarelor celor doi candidati, Costel Cascaval si Radu Bogdan Ghelu.

„Concursul s-a anulat pentru ca cei trei membri ai comisiei din Bucuresti au invocat vicii de procedura. Concursul se va realua de la zero”, ne-a declarat presedintele Comisiei de jurizare, Radu Ababei, viceprimar al mun. Bacau. In mod cel putin paradoxal, cei trei membri din Capitala au renunat pe ultimii metri – dupa cum ne-a precizat Radu Ababei care a fost anuntat, abia vineri, 23 ianuarie de refuzul de a participa la analiza dosarelor si la interviul de maine, 27 decembrie. „Nu ne am asteptat la aceasta surpriza, suntem si noi luati pe nepregatite de aceasta atitudine”, ne-a spus consilierul local PNl, Ilie Barzu, al doilea membru bacauan in comisia formata din cicnci membri. Intrebat cum a u fost alesi cei trei membri din Bucuresti – o porfesoara la Intitutul de teatru, un consilier pe porbleme culturale la Primaria Bucuresti si o economista de la Tetrul Odeon, Ilie Barzu a punctat, doar faptul, ca „doream sa nu fie un juriu din bacauani pentru a nu plana suspiciunea de subiectivism”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *