Search

„89% rad de nu mai pot, restul poate sa plece din sala” spune regizorul Geo Balint despre noua sa piesa de la Animatie

„Regele mincinosilor” este noua premiera la Sectia de Animatie a Teatrului Bacovia, ce va avea loc duminica, 15 noiembrie, de la ora 11.00

Geo Balint, unul dintre cei mai inventivi regizori de teatru pe care i-a dat teatrul bacauan in istoria sa, monteaza o noua piesa pe scandura de la Bacovia. Cautand mereu noi sugestii pentru spectatori, Geo Balint aduce in atentia publica un text scris de el acum cativa ani „dupa un povestitor ceh, nu mai stiu care”.
Oricum, scenariul si regia artistica semnate de Balint contine numeroase aluzii la starea actuala din Roamania, fireste pe intelesul micilor spectatori.
Distributia in piesa este urmatoarea: Siegfried, regele – Marian Puiu Gheorghe; Gogo, bufonul – Laurentiu Budau; Frantz, soldatul – Mihai Chiohaia; Amadeu, ministru – Tiberiu Gabor Bitere; Otto, ministru – Ion Cosa; Rita, fetita – Adina Iftimie; Gertrude, mireasa limbuta – Alina Neagu; Mimi, mireasa muta – Mihaela Popa.

Costumele piesei, semnate de Elena Patrascu, vor fi pentru copiii, mari si mici, unul elementele de atractie ale premierei de duminica.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *