Search

Curtea de Conturi Bacau gaseste alte schelete in dulapul administratiei locale…

Servitorul-deputat Cosmin Necula, cel care duce cutii de bomboane la toate alegerile, are sansa hienei sa gaseasca alte cadavre ale administratiei Stavarache. Cum lacheul lui Dragos Benea, vrea sa devina primar, profita de pe urma mizeriilor borfasilor locali…

Insa important este adevarul, chiar daca el este spus de un bufon (ca in piesele lui Shakespeare):
SC Sport Club SA a incheiat cu Asociatia Sport Club, in perioada decembrie 2013-mai 2014, patru contracte de imprumut totalizând 395.000 de lei, din care s-au recuperat doar 100.000 de lei. Pentru suma nerecuperata, Sport Club SA nu s-a constituit ca parte prejudiciata, nu a pretins si incasat penalitati de 0,1% pe zi (cum se vede din tabelul de mai jos)
Desigur si alte cifre prezentate de Curtea de Conturi Bacau incrimineaza masinatiunile de care Consiliul Local nu este strain:
Cosmin Necula spune ca s au cheltuit patru milioane de euro, neconcretizati in nimic de natura materiala:nici un teren, baza sportiva etc. Deputatul PSD insinueaza ca banii s au folosit si pentru constructorul Saii Polivalente.
Toate aceste aspecte de invarteli ale banului public, de sifoneli ale lui Liviu Goian (presedintele SC Bacau), sunt menite a spala imaginea administratiei Stavarache.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *