Search

Asociatia M10 – Filiala Bacau are personalitate juridica si 200 de membri inscrisi online

Asociatia M10, Filiala Bacau, a dobandit personalitate juridica din 3 februarie avand ca presedinte pe Mihai Platon alaturi de membrii fondatori Adrian Tabacaru si Petrica Danila

Asociatia M10 din Bacau are inscrisi online, pana la aceasta data, 200 de membrii. In urma verificarilor dupa criteriile de integritate, destul de dure, au fost deja respinsi trei membrii din Bacau, unul din Zemes si unul din Moinesti.
Asociatia bacauana, condusa de Mihai Platon, a avut cateva activitati, insa cel mai important proiect abia urmeaza:
„Lucram la un chestionar complex pentru consultarea populatiei orasului Bacau, ce are ca scop colectarea de informatii ce influenteaza viata orasului si a contribuabilului din punct de vedere economic, politic, urbanistic, civic, social etc. Vom colecta informatiile prin internet, re retele de socializare precum si door to door! Prelucrarea datelor va fi facuta de specialisti, iar ca termenul de finalizare si transmitere a datelor va de circa patru luni”, ne-a spus Mihai Platon, care are in coordonare si judetele Vaslui si Neamt. Tinta de semnaturi pe judete se prezinta astfel: Bacau – 2500, Vaslui – 800, Neamt – 800.
La nivelul judetului Bacau s-au stabilit comitete de initiativa locala in orasele Onesti (coordonator Liliana Boholteanu), Tg. Ocna, Moinesti si Buhusi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *