Search

Cladirea Primariei pe locul fostului Teatru de Animatie? Si noi parcari „daca sunt solicitari”…

Locatia construirii unui nou sediu pentru Primaria Bacau s-a modificat. Daca, initial, planul era sa fie construita o cladire vis a vis de hotelul Moldova – pe locul parcarii – acum e o nou solutie (mai practica si/sau mai realista).

Romeo Stavarache vrea ca noul sediu al Primariei Bacau sa fie construit in Parcul Catedralei, pe locul un se gaseste, acum, vechiul Teatru de Animatie. Terenul apartine Comunitatii Evreesti din Romania, respectiv Fundatiei Caritatea.
Astazi, 6 martie, edilul Bacaului are o intalnire cu deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania pentru o discutie privind interesul comunitatii pentru acest teren si mai ales, pentru evaluarea lui pentru a putea fi cumparat de Consiliul Local: „Trebuie sa dispara acest loc de infectie din centrul Bacaului”, spune Stavarache. Sa vedem, insa, pretul cerut de Comunitate…

In aceeasi conferinta de presa, edilul-sef a anuntat ca „In sase luni vom incepe lucrari de noi parcari in Bacau. Numai daca exista cereri”. Deocamdata exista cereri („numeroase” cum spune un act emis de la biroul Arhitectului sef al Primariei) privind inchirierea unui loc de parcare in zonele de locuit.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *