Search

Ultima ora: 92,18% dintre elevii bacauani (pe judet) au depus cerere de inscriere la ora de religie!

Cifra a fost comunicata de Inspectoratul Scolar Judetean Bacau catre Ministerul Educatiei in urma cu doua ore.

Parintii care au dorit sa-si inscrie copiii la orele de religie pentru cel de-al doilea semestru al anului scolar in curs au mai putut depune cereri doar astazi, 6 martie. La orele 14.00, procentul celor care s-au exprimat in favoarea participarii la orele de religie in judetul Bacau era de 92,81% din totalul elevilor inscrisi la scoala generala si liceu.
„Acest procent nu reflecta exact situatia – diferenta de pana la 100% vine, probabil, nu atat de la cei care nu au dorit sa participe la ora de religie, cat mai ales de la cei care nu au putut, din motive obiective, sa si depuna cererea”, ne spune pr. Ionut Casaneanu, inspectorul de religie din cadrul ISJ Bacau, cara a adaugat ca „nu va fi o problema de incadrare a profesorilor de religie”.
In judet predau religia 263 de profesori in confesiunile ortodoxa, romano-catolic, penticostala.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *