Search

Mars contra avortului, maine, la ora 12.00, in Piata Tricolorului organizat de Biserica Romano-Catolica

Mai multe ONG-uri, asociatii cultural-religioase, institutii de invatamant etc. vor milita, maine, 21 martie, incepand cu ora 12.00, in Piata Tricolorului din mun. Bacau, impotriva avortului – „Marsul pentru viata”, cum este intitulata manifestarea, este organizata de Decanatul Romano-Catolic din Bacau

„Marşul pentru viaţă” îşi propune:
– susţinerea familiei tradiționale și a valorilor acesteia, ca temelie a unei societăți solide și sănătoase;
– orientarea inimilor dinspre o cultură a morții spre cea a vieții, punând astfel capăt avorturilor şi arătând societății că nu suntem indiferenți la aceste vieți curmate, la trauma suferită de către multe femei
– afirmarea dreptului la viaţă al copiilor care încă nu s-au născut.

La nivel mondial, „Marşul pentru viaţă” a devenit o tradiţie, împlinind 40 de ani. În România, în acest an, evenimentul se va desfăşura în aproximativ 60 de oraşe. Tema propusă la nivel naţional: „Fiecare viaţă este un dar”.
În Bacău, evenimentul se află la a III-a ediţie.
Marşul va avea următorul traseu: din faţa Casei de Cultură, pe Str. Erou Gheorghe Rusu, Str. 9 Mai, Calea Mărăşeşti, Str. Nicolae Bălcescu, Str. Mihai Viteazul, Str. Luminii, pe lângă Casa de Cultură, cu revenirea în Piaţa Tricolorului.
Marsul de maine va fi anticipat de Sfânta Liturghie şi Calea Crucii din Biserica Romano-Catolică „Ss. Petru şi Paul”, de la ora 10.30.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *