Search

Se redeschide, dupa trei ani, Muzeul de Arta!

Dupa reamenajari, redecorari etc, care au durat (doar) trei ani, Muzeul de Arta (Strada Nicolae Titulescu 23) se va redeschide, miercuri, 16 septembrie, de la ora 13.00

Vizitatorii vor putea admira, in premiera, doua interesante expozitii: lucrari premiate, in ultimii 25 de ani, la Saloanele Moldovei si o expozitie retrospectiva cu 125 de lucrari ale artistului Nicu Enea.
Muzeul de Arta a fost infiintat in anul 1957 ca sectie a Muzeului Regional de Istorie si Arta Bacau. De-a lungul timpului a suferit modificari de titulatura si de sediu. S-a numit pe rand: Sectia de arta in cadrul Complexului Muzeal Judetean Bacau (1981-1991), Muzeul de Arta Bacau (1991-1999), Muzeul de Arta si Etnografie (1999-2003) si, din nou, Sectia de arta a Complexului Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău din 2003.
In actuala cladire muzeul functioneaza din 1976, aici fiind gazduite expozitia permanenta, depozite, laboratorul de restaurare si birouri.

(in fotografie, muzeografa Simona Zaharia)

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *