Search

Dragos Benea, locul III la semimaraton!

Atmosfera agreabila la evenimentul atletic promovat de Fundatia Comunitara Bacau, in ciuda unui frig si a unui vant deloc amabil

Semimaraton-ul a fost precedat de o cursă populară, care reunit 282 persoane (dupa spusele organizatorilor), grupate in diferite echipe – aceste echipe au fost personalizate prin însemne, culoare, stil vestimentar – s-a alergat pe o distanta de 1500 de metri.
Desi se astepta o participare mai mare la cursa-regina (se estima ca vor veni 100 de oameni), vremea si greutatea cursei de semimaraton (21,5 km) a facut sa se intreaca destul de putini atleti – printre tineri si campionul balcanic pe aceasta distanta la cursele de veterani, bacauanul Martin Benchea Joca (62 de ani). Care, insa, a facut o cursa mai slaba…O surpriza a fost clasarea pe locul III a presedintelui Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, pasionat de cursele atletice, nu numai de cele politice (ne a declarat ca „in luna octombrie se vor face cinci ani de cand alerg in cursele de fond. Prima cursa a fost un cros la Piatra Craiului”).
Semimaratonul a fost castigat de catre fondistul de la Stiinta Bacau, Claudiu Bâşcă: „Pentru mine a fost doar o simpla relaxare si un antrenament pentru campionatul national de cros”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *