Search

Plictiseala crancena la Conferinta Judeteana a PSD Bacau – noroc cu primarul-bufon de la Bogdanesti

Uscata, plata, nici macar „aureolata” de prezenta magului Liviu Dragnea (care si-a anulat prezenta in ultimul moment). Noroc ca primarul de la Bogdanesti, Nicolae Andrusca, a sustinut un recital la foc mic

O conferinta judeteana bine organizata, relativ rapida, perfect anosta si – asa cum ne-a obisnuit PSD-ul – fara nicio surpriza. In mod evident, a fost ales „cu unanimitate”, pentru un nou mandat, Dragos Benea (primarul de la Bogdanesti: „Ei gata, acum poate sa inceapa masa si dansul” – auzit, pe scena, de Dragos Benea), s-au dat diplome la vreo 25-30 de primari (primarul din Bogdanesti, care a primit si el cartonul, zice: „suntem plini de diplome”).
Apropo, PSD Bacau are 56 de primari in judet – pentru a avea o idee de ce Bacaul este rosu – nu numai din cauza secetei…
S-a votat apoi sustinerea candidaturii lui Liviu Dragnea la congresul din 11 octombrie – singurul care a votat „impotriva” a fost „parfumatul” primar din Bogdanesti.
In rest:
– o bun speech tinut de Cosmin Necula, desi prea lung, cu teme care par a fi desumflate pana la vara si prea patetic
– Gabriel Vlase a devenit „presedinte executiv”, tinand si el o cuvantare lalâie, obedienta, cu accentele invatate de la maestrul sau Dumitru Sechelariu, adica cu damful paranoic a celor care stau prea mult in fotoliile puterii.
In cele, aproape trei ore, de sedinta, doar o singura (auto)critica, vagă a presedintelui D. Benea: „Cea mai mare neimplinire politica si administrativa este refuzul de a se realiza autostrada Brasov-Bacau. Regiunea NE nu va beneficia, in urmatorii, 3/4 ani de vreo autostrada care sa lege Moldova de Ardeal”.
In rest, zoaie in capul PNL-ului, strigatele catre deputatul Ioan Melinte sa termine mai repede cuvantarea despre agricultura si…umbra hidoasa, lăţită a mentorului Viorel Hrebenciuc peste sală.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *