Search

Anca Sigartau joaca un nou rol: „Demisionez, ba nu demisionez”

Acum cateva zile, managerul Teatrului Bacovia isi anunta pe Facebook „intentia de a demisiona”. Consecventa, si-a depus demisia la primarie, insa dupa cateva zile si-a retras-o.

Intr un mesaj patetic, dar interesant (face o realista analiza a situatiei administrativ-financiare a Teatrului Bacovia, analiza pe care niciun director al teatrului nu a facut vreodata), Anca Siogartau scrie ca „Eu am decis sa-mi depun demisia.
Daca primaria decide sa mi-o accepte atunci lucrurile sunt clare: nu sunt un om dorit aici. Daca nu, imi doresc din toata inima ca lucrurile sa se indrepte”.
Lunga scrisoare de pe Facebook, scrisa cu frenezie si rabufnind de reprosuri, oscileaza intre adevarul crud si prostii jucause despre „deranjul politic” si ziaristi corupti, lasand deschisa posibilitatea revenirii la decizie.
Cert este ca managera teatrului bacauan si-a depus, oficial, pe 8 octombrie, cererea de demisie la Primaria Bacau (foto), insa in urma unei discutii cu Romeo Stavarache, a decis, ieri, sa si retraga petitia.
Primarul municipiului Bacau, a profitat, in felul lui, de aceasta intamplare naiv-ludica pentru a mai trage niste aprecieri, in stilul sau lemnos, populist si enervant, evident pe Facebook cu fundalul catedralei: „Cred în investiția în oameni care aduc plus valoare comunității și cred în dezvoltare durabilă. Cred în lucrurile începute și duse la bun sfârșit. Cred în comunitatea băcăuană și asa cum am mai spus sunt dispus să duc până la capăt tot ceea ce cred că e bine pentru orașul nostru”.
Deocamdata talentata actrita Anca Sigartau intepreteaza, fara credibilitate, rolul managerului neinteles.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *