Search

Din cele 16.200 de apartamente racordate la Thermoenergy, doar 500 au primit caldura, in aceste zile!

In aceste zile cu frig intens, multi dintre bacauani au dat telefoane la societatea locala de distributie, Thermoenergy Group SA si Primarie pentru furnizarea de agent termic – „am fost asaltati de telefoane” declara Narcisa Antoneac (Thermoenergy Group). Altii bacauani, in schimb, nu au dorit deloc caldura – la ce sa mai dea niste bani cand se anunta zile mai calde…

Doar 500 din cele 16.200 de apartamente racordate la furnizorul de agent termic al municipiului Bacau au primit agent termic in aceste zile. In ciuda faptului ca si societatea locala de distributie, Thermoenergy Group SA si Primaria au fost asaltate de telefoane, bacauanii care locuiesc la bloc vor primi caldura doar in baza solicitarii facute de asociatia de proprietari. “Avand in vedere vremea rece care se prefigure in intervalul 8-13 octombrie, am informat, pe data de 7 octombrie, toate asociatiile de locatari ca pot face cerreri csrise pentru inceperea furnizarii de agent termic”, ne-a declarat Narcisa Antoneac, purtator de cuvant la Thermoenergy Group.
Insa aici sunt trei aspecte:
1. Multe asociatii nu au primit nimic de la societatea bacauana
2. Alte asociatii au facut cerere pentru 1 noiembrie, cum in mod normal se platesc si costurile caldurii pentru cei cu venituri mici
3. Multi locatari din apartamentele racordate la sistemul centralizat nu doresc sa le fie furnizata caldura – oamenii au alte calcule financiare!
.
In Bacau, de ieri, a fost difuzat agent termic pentru institutii publice, si institutiile de invatamant (inclusive crese si gradinite).
Sistemului de termoficare din municipiul Bacau, care este unul dintre cele mai mari din tara, a inceput sa fie retehnologizat, din 2013, printr o finantare cu fonduri europene in valoare de 73 de milioane de euro. Toate reparatiile, ce sunt destul de complexe trebuie incheiate pana pe 31 decembrie 2015.
Aproape o treime din locuitorii municipiului Bacau sunt racordati la sistemul de centralizare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *