Search

Prelevare de organe in noaptea de Craciun – un tanar de 19 ani salveaza trei vieti

Seara si noaptea de Craciun au fost cu emotii la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau – in clinica de anestezie, intre orele 22 si 2 noaptea a fost o prelevare de organe de la un tanar de 19 ani aflat in moarte cerebrala

Craciunul din acest an inseamna si un nou inceput pentru trei persoane din Bucuresti si Iasi care au primit organe de la un tanar aflat in moarte cerebrala la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Operatia a avut loc azi-noapte in clinica de anestezie-terapie intensiva a unitatii medicale bacauane. Organele prelevate, ficatul si cei doi rinichi, au ajuns la beneficiari cu ajutorul a doua echipe de asistenti venite la Bacau.
Tanarul, in varsta de 19 ani, de la care s au prelevat organele, a suferit zilele trecute un accident rutier. Familia tanarului, care a dorit sa si pastreze confidentialitatea, si a dat acordul imediat pentru ajutorarea persoanelor aflate in suferinta. Este prima prelevare de organe la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau in 2015.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *