Search

Dupa 12 ani, Ionut Tomescu renunta la functia de PR al Primariei. Fara explicatii!

Ceea ce era previzibil, de ceva timp, s a intamplat: Ionut Tomescu, purtator de cuvant la Primaria Bacau de 12 ani a renuntat la functie – fara explicatii convingatoare. E foarte posibil ca Ionut Tomescu sa lucreze pentru campania lui Romeo Stavarache

Noul PR al Primariei este George Sacaleanu, mai cunoscut prin blogul „Inima Bacaului”. Oferim comunicatul de presa dat de Ionut Tomescu in aceasta dupa amiaza, monstra de limbaj de lemn:

„Domnul George Săcăleanu, ziarist și blogger băcăuan, va fi, începând cu data de 17 februarie 2016, noul purtător de cuvânt al Primăriei Bacău, în urma retragerii mele din această calitate pe care am deținut-o timp de aproape 12 ani. În ceea ce mă privește, rămân în continuare angajat al Primăriei Bacău, în cadrul căreia am primit noi atribuțiuni.

În această perioadă am încercat, prin activitatea mea zilnică, să ajut ca Primăria Bacău să devină o instituție transparentă, care să răspundă nevoilor de comunicare ale cetățenilor.

Le mulțumesc tuturor jurnaliștilor și bloggerilor băcăuani pentru colaborarea din toți acești ani. Îi asigur, inclusiv pe cei mai puțin prietenoși, că poziția lor a avut permanent darul de a mă determina să fiu cât mai obiectiv, să ofer informații prompte și de calitate, astfel ca publicul băcăuan să fie cât mai bine informat. La mulțumesc colegilor din Primăria Bacău pentru că au încercat să ofere informațiile solicitate de mass-media cu acuratețe și într-un timp rezonabil.

Sunt convins că mai tânărul și talentatul meu coleg George Săcăleanu va face față cu succes acestei noi posturi și îl asigur de toată susținerea mea”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *