Search

Prof. Carol Schnakovszky este noul rector al Universitatii „Vasile Alecsandri”!

Marți, 8 martie, au avut loc alegerile pentru funcția de Rector al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru mandatul 2016-2020. Acastigat, din primul tur, prof. univ. dr. ing. Carol Schnakovszky cu 52,9%.

Au mai candidat prof. Gabriel-Octavian Lazăr (40,68%) si prof. Petru Livinți (4,37%). Prin urmare, prof. Carol Schnakovszky a fost desemnat câștigător, din primul tur, al alegerilor pentru funcția de rector al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, mandatul 2016-2020. Carol Schnakovszky a fost prodecan în perioada 2004-2008 și decan al Facultății de Inginerie în perioada 2008-2016.
Ultimele doua mandate de rector al universitatii bacauane au fost detinute de prof. Valentin Nedeff.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *