Search

Ilie Barzu: „Demisia Ancai Sigartau este irevocabila”

Comportamentul isteric al directoarei de la Teatrul Bacovia, Anca Sigartau, a rabufnit, din nou. Anca Sigartau a declarat, astazi, in cadrul unei sedinte tinute cu actorii teatrului bacauan, ca isi da demisia, insa fara sa prezinte un act in acest sens. Este pentru a doua oara, in decurs de cateva luni, cand actrita din capitala ameninta , intempestiv, cu demisia.

Nici viceprimarul Radu Ababei nu stia, in aceasta seara, de gestul directoarei de la Teatrul Bacovia. Acum cateva zile, comisia de evaluare a activitatii directoarei Sigartau, condusa de Radu Ababei, a notat cu 8,87 prestatia acesteia.
Insa, dupa cum declara primarul interimar Ilie Barzu,evaluarea a infuriat o pe colerica actrita. „Se pare ca demisia Ancai Sigartau este irevocabila. A fost nemultumita de nota la evaluare. Tiberiu Serban va fi director interimar, insa vreau cat mai repede sa organizam un alt concurs pentru postul de manager”, a declarat, pentru Jurnalul de Bacau, primarul Ilie Barzu.
Dragos Pandele, consilier si asistentul personal al Ancai Sigartau – practic, cel care a pus in scena toate proiectele de la Teatrul Bacovia – a confirmat, printr o terta persoana, ca actrita bucuresteana vrea sa si incheie mandatul de director (contractul era pe patru ani).
In acest moment, Teatrul Bacovia are cateva procese pierdute pentru contracte neonorate la Festivalul Theaterstock (2015) – in valoare de peste 100.000 de euro.
Vom reveni.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *