Search

Mihai Platon sesizeaza Autoritatea Electorala despre „listele cu semnaturi” ale candidatilor

Fostul lider local al Miscarii Populare si a organizatiei M10, Mihai Platon, a trimis o sesizare catre Autoritatea Electorala Permanenta atragand atentia asupra unor posibile nereguli in „lista cu semnaturi” ale candidatilor:

Către Autoritatea Electorală Permanentă
În atenția d-nei Președinte Ana Maria Pătru

Sesizare,

Subsemnatul Platon Mihai, domiciliat în Bacău str. Calea Moldovei nr. 35 vă aduc la cunoștință următoarea sesizare. Deoarece sunt suspiciuni rezonabile referitoare la semnăturile de susținători pentru candidații în alegerile locale din 5 iunie (am cunoștință de declarații ale unor tineri ce au participat la ,,confecționarea” unor astfel de liste de susținători prin copierea unor date personale din listele electorale permanente ale UAT-urilor) vă rog să dispuneți publicarea acestor liste pe site-ul AEP pentru transparență și eventuale contestații.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *