Search

Surpriza! Klaus Iohannis va fi prezent, maine, in comuna Motoseni!

O surpriza, probabil, pentru toti cetatenii Romaniei! Presedintele romaniei Klaus Iohannis va fi prezent maine, in comuna Motoseni pentru festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a, promotia 2015 – 2016. Vizita va începe la ora 11.30.

Aflam din prezentarea de pe site ul presidentiei, www.presidency.ro, ca ” Unitatea de învățământ funcționează la nivelul unei comunități rurale dintr-o zonă dezavantajată din punct de vedere socio-economic. Cu toate acestea, le oferă elevilor o educație incluzivă, de calitate, reducând la zero abandonul școlar și înregistrând o rată de cuprindere de 100% în învățământul primar și cel gimnazial.
Școala Gimnazială „Gheorghe Nechita” din Motoșeni este implicată în proiectul pilot „Incluziune socială prin servicii integrate la nivel comunitar” derulat de UNICEF, demers care își propune să integreze serviciile de sănătate, educație și protecție socială pentru sprijinirea copiilor din comunități/familii dezavantajate”.
Vizita este organizata de UNICEF Romania – se speculeaza ca presedintele Klaus Iohannis va fi prezent si la Comanesti si in comunele afectate de inundatie.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *