Search

Hotii au calcat Teatrul „Bacovia“

Lovitura de teatru la Bacau. Pentru a ajunge la seiful unei case de amanet, hotii au forţat usa Teatrului Bacovia si au spart un perete

O spargere „ca la teatru” la Teatrul Municipal „Bacovia“. Aflată lângă o casă de amanet, instituţia de cultură băcăuană a fost „teatrul” unor operaţii de spargere a zidului pentru ca hoţii să ajungă la seiful casei de amanet. Hoţii au forţat uşa instituţiei de cultură pentru a-şi facilita accesul către peretele dinspre casa de amanet pe care o vizau. Cu toate că au reuşit să spargă peretele, hoţii nu s-au ales cu nimic de pe urma acestei isprăvi. „Spargerea a fost sesizată de către salariata noastră care lucrează la agenţia de bilete. Operatoarea de la casa de amanet a venit la teatru să ne întrebe ce am lucrat ieri ca sunt urme de zid pe jos”, ne-a declarat Tiberiu Liviu Şerban, directorul adjunct de la teatrul băcăuan.

Interesant este că hoţii au forţat uşa principală a instituţiei de cultură. Curios este faptul că Teatrul Municipal Bacovia este păzit de o firmă privată, care a câştigat o licitaţie pentru a asigura paza la mai multe obiective ale Primăriei Bacău, însă agentul care a fost de serviciu azi-noapte pare să nu fi auzit nimic, din moment ce infractorii au reuşit să spargă zidul gros din cărămidă fără să fie deranjaţi. Teatrul Bacovia are o firmă de pază „Gardienii” care supraveghează, din interior, instituţia între orele 15.00 şi 7.00. Din motive necunoscute, încă, hoţii nu au reuşit să spargă seiful casei de amanet. Poliţiştii criminalişti au demarat o anchetă pentru depistarea suspecţilor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *