Search

“Pedalier” – primul club de biciclisti amatori si proiectii de film in aer liber la Buhuşi

Buhusenii pasionati de biciclete si mobilitate alternativa, dar si de filme in aer liber pe tema ciclismului si a vietii sanatoase, au ocazia sa se intalneasca periodic in cadrul clubului Pedalier.

Pedalier a fost înfiinţat în primăvara anului 2016 la iniţiativa ONG-ului local Colectiv S şi numără deja cinci ediţii de proiecţe de filme tematice în spaţiul fostei grădini zoologice Buhuşi, cât şi participarea la mai multe competiţii bicicliste de amatori.
Serile de Film Pedalier sunt deschise tuturor locuitorilor oraşului şi celor din împrejurimi. Cele cinci ediţii de până acum au avut loc în aer liber, au fost gratuite, iar ziua dedicată proiecţiilor a fost vineri seara.
În Pedalier sunt înscrişi momentan 50 de membri activi, iar pagina de Facebook sunt peste 130 de suporteri ai proiectului.
Cei înscrişi în club beneficiază de o platformă dedicată de socializare online prin care îşi pot da întâlniri şi organiza ture în scop recreativ sau sportiv.
Membrii biciclişti din Pedalier au participat la competiţii precum Tare ca Piatra – categoria cross country şi downhill, de la Piatra Neamţ, sau MTB Maraton Dragomirna de la Suceava.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *