Search

Legionarul Manolache incearca toate partidele-gonflabile…acum PMP-ul…

Clovnul politicii bacauane, il numim pe Cristi Manolache – care a avut si ziua de nastere pe 20 octombrie, ii uram, fireste, La multi ani! – are un hobby: sa reguleze toate partidele! Virilitatea sa e proverbiala!

Cristi Manolache este candidatul PMP pentru Camera Deputatilor (impreuna cu Valerian Vreme si Ioan Melinte, alt violator de profesie) pentru apropiatele alegeri parlamentare.
Organizatia judeteana a Partidului Miscarea Populara a fost sedusa de capul …chel, lustruit al consilierului local, in care fanteziile politico-erotice sunt o pasiune nedezmintita…
De fapt, omul vrea sa-i fie recunoscuta valoarea, subtilitatea sa bizantina de a se culca cu orice partid-vampa pentru a ramane in prim planul scenei…idei, doctrine, principii, toate sunt doar material ling-vistic pentru legionarul franco-bacauan.
Ii uram succes domnului Manolache in 11 decembrie, atunci cand va alerga pe la toate sectiile sa sarute cu curtoazie manutele fragile ale presedintelor de sectie asa cum a sarutat, simbolic, mana puternica a marinarului!
Ar fi pacat ca Parlamentul Romaniei sa nu se imbogateasca cu un armasar ca domnul Manolache! Ii seamana la perfectie!

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *