Search

Presa americana, despre scandalul Flynn, primul mare cutremur din administratia Trump. Principalele pericole

Demisia lui Michael Flynn, consilierul de securitate nationala al Presedintelui Statelor Unite, reprezinta primul mare cutremur in administratia Trump. Presa americana trateaza pe larg subiectul, abordarea mergand de la negarea capacitatii administratiei Trump in a guverna si proteja Statele Unite, pana la ingrijorari privin "alunecarea" catre un regim autoritar, unde drepturile omului sunt eliminate rand pe rand. Audierea lui Flynn de catre FBI ridica miza scandalului si poate fi vorba chiar de o punere sub acuzare a acestuia, explica The New York Times.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *