Search

VIDEO Sorin Axu Axinte s-a apucat de eoliene, pe tehnologie 3D printing. A iesit si el la protest: Antreprenoriatul este o forma esentiala de libertate

Recunoscut specialist in marketing si branding, Sorin "Axu" Axinte s-a apucat, mai nou, de un start-up care va produce generatoare de energie electrica eoliene, prin tehnologie de imprimare 3D. Pe "Axu", cum este cunoscut in lumea businessului, l-am gasit, sambata, la "Protestul copiilor" din Piata Victoriei, unde a venit cu sotia si cu baietelul lor. "Antreprenoriatul este o forma esentiala de libertate" – ne-a explicat, intr-un interviu video,  Sorin Axinte de ce s-a dus la protest.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *