Search

Autoliv inaugureaza fabrica din Onesti. Aici se vor produce peste 3.000 de volane pe zi!

Onestiul are o raza de speranta, in privinta locurilor de munca, prin deschiderea si dezvoltarea unei filiale a grupului industrial suedez Autoliv. Societatea scandinava vrea sa angajeze peste 300 de oameni pana la sfarsitul anului 2017

 

Dupa prabusirea platformei industriale de la Borzesti, in municipiul Onesti exista posibilitatea (firava) de revigorare a locurilor de munca. Luni, 6 martie, s-a inaugurat in orasul de pe Trotus o extensie a fabricii de volane a grupului Autoliv Romania. Evenimentul a avut loc in prezenta autoritatilor locale, a reprezentantilor managementului national si european Autoliv, si a celor 96 de angajati.

Ionel Fierbințeanu (Country Manager Autoliv)  a afirmat ca Onestiul a fost ales, dupa o aanaliza ampla a opt zone din tara: s-au realizat sondaje de opinie legate de deschiderea unei fabrici, s-a facut un studiu specializat legat de specificul pietii muncii. Onestiul a inclinat balanta prin faptul ca “orasul are un specific industrial, aici sunt oameni specializati, responsabili si dedicati, de la care se asteapta rezultate apreciabile in timp relativ scurt”. Nu, in ultimul rand, a fost si o deschidere din partea autoritatilor locale.

Cu aceeasi ocazie, Ioan Marin (Manager Autoliv Onesti) a prezentat primul volan fabricat in aceasta locatie iar Dorin Căruțașu (Manager Autoliv Sfântu Gheorghe) si Frank Roussel (Vicepresedinte al Diviziei de Volane din Europa) au facut o incursiune in ceea ce inseamna divizia de volane pentru Autoliv. La filiala din Onesti se vor realize peste 3.000 de volane pe zi pentru marile firme ale industriei automobilului.

Cine este Autoliv?

Este un grup suedez specializat in vanzari si tehnologie, cu vanzari de 9,2 miliarde dolari catre toti producatorii mari de automobile. Este in Top Fortune (cele mai bune 500 de companii din lume), are 83 de fabrici in 27 de tari cu 67.000 de angajati.

In Romania, Autoliv sarbatoreste in acest an 20 de ani de existenta, are 10 fabrici in sase orase, cu o cifra de afaceri de 756 de milioane de euro. Se afla pe locul 27 in topul primelor 50 de companii din Romania.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *