Search

Bataie crunta intre arestati, intr-o sala de la Tribunalul Bacau

Oamenii legii de la Tribunalul Bacau au avut parte, in aceasta dimineata, de o secventa horror: cativa arestati l au batut crunt pe un coleg de boxa sub privirile inmarmurite de spaima ale judecatoarei Maghiaru

Sapte arestati (printre care si doua femei) au fost adusi in boxa din sala 3 a Tribunalului Bacau intr un dosar de urmarire preliminara. La un moment dat, trei dintre arestati au inceput sa-l loveasca cu violenta pe un al patrulea – gardienii nu se asteptau la aceasta lupta din senin, astfel ca au intervenit destul de tarziu. Intre timp, arestatul aproape ca nu mai sufla (a fost dus de urgenta cu Salvarea), iar boxa din sala era distrusa, astfel ca sala 3 a fost inchisa temporar, pana la repararea daunelor.

Se pare ca bataia ar fi inceput – spun martorii –  de la faptul ca unii dintre arestati ar fi aflat ca „cel batut” ar fi cooperat cu politia pentru prinderea retelei. Nu este primul caz la box extrem la Tribunalul Bacau, acum un an alti doi arestati s-au lovit cu brutalitate insa acestia nu ajunsesera inca in boxa.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *