Search

Consiliul Judetean prezinta normalitatea intr-un cadru festiv

Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau si Nicolae Gnatiuc, primarului mun. Onesti, au semnat contractul de finantare ce prevede reabilitarea unor sectii ale Spitalului Municipal ”Sf. Ierarh Dr. Luca” din Onesti. Totul intr-un cadru festiv, sub ochii presei, pentru a scoate in evidenta „marile realizari” ale administratiei judetene

 

Exact in ziua in care reprezentantii firmei Eko Insaat Ve Ticaret din Turcia a trimis Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) propunerile de reziliere a contractului de executie a soselei de centura a muncipiului Bacau, in sala mica de sedinte a Consiliului Judetean, era semnat de catre cei doi oficiali  – impreuna cu si Irinel George Tofan, reprezentantul firmei CONEST SA din Iasi, contractul de finantare care prevede reabilitarea sectiilor: Medicina interna, Neurologie si ORL-Oftalmologie ale spitalului din Onesti. La intalnirea fost prezenta si Oana Mihaela Secara, managerul Spitalul Municipal ”Sf. Ierarh Dr. Luca” Onesti.

O investitie laudabila – contributia financiara a Consiliului Judetean, din valoarea totala a investitiei de 4,25 milioane de lei (fara TVA) este de 90%. Insa presedintele C. J., Sorin Brasoveanu, continua politica publicitara a predecesorului sau (care, fireste,  a fost si el amintit) afisand, ostentativ, o „grija” si  o „preocupare” speciala pentru locuitorii judetului (mai putin pentru catastrofala sosea Bacau – Onesti). Nu exista capitolul „investitii” in bugetul judetului, nu sunt alocati bani si pentru capitolul”sanatate”? Este Bacaul singurul judet din Romania care face investitii in reabilitarea unor sectii din spitale sau aparatura medicala?

Intrebari care nu intereseaza administratia PSD, preocupata permanent de imagine si castigare de voturi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *