Search

Viceprimarul C. Scripat confirma: noul administrator public al mun. Bacau este Romica Chindrus!

UPDATE – Constantin Scripat confirma zvonul despre noul administrator public din municipiul Bacau. Prezent aseara la finalele Cupei Romaniei la box, desfasurate la Sala de Atletism, viceprimarul ne-a declarat ca: „Noul administrator public va fi Romica Chindrus, insa Primaria Bacau asteapta hotararea instantei pentru numirea sa oficiala„. In acest moment, Romica Chindrus ocupa functia de sef al Serviciului Tehnic-Investitii in Primaria Bacau.

Judecatorii Tribunalului Bacau au hotarat arestarea pentru 30 de zile a administratorul public al municipiului Bacau, Leonard Padureanu impreuna cu Liviu Goian, fostul presedinte al Asociatiei Sport Club Bacau

Cei doi sunt acuzati de delapidare, deturnare de fonduri si folosire cu rea credinta a bunurilor din patrimoniul public, in forma continuata, insa atat L. padureanu cat si L. Goian au contestat decizia de arestare.

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a declarat ca nu are informatii suplimentare in acest caz insa a precizat ca: „astept comunicarea hotararii instantei, pentru a putea incepe procedurile legale de delegare a atributiunilor pentru functia de administrator public”. Vom reveni.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *