Search

Ministrul transporturilor nu da sperante: drumul expres Bacau – Brasov aruncat in perioada 2021-2030!

Razvan Cuc, ministrul transporturilor a fost astazi, pentru cateva ore in judetul Bacau – mai intai la Onesti, unde a contemplat (impreuna cu primarul N. Gnatiuc) starea podului de la intrarea in oras, apoi in Bacau unde a avut o intrevedere cu elita PSD si o conferinta de presa

 

Daca despre podul de la Onesti lucrurile mai mai simple – „astept de la primarul Gnatiuc o expertiza pentru lucrarile de consolidare, vom prelua obiectivul si vom aloca sume de intretinere” spune Razvan Cuc,  iar despre  operationalizarea turnului de control al Aeroportului International ”George Enescu” a inceput achizitia de echipamente de specialitate pentru ca turnul sa functioneze de la 1 noiembrie 2017, despre infrastructura rutiera importanta lucrurile stau in expectativa.

Prin vocea lui Dragos Benea (evident, cel care a vorbit in numele autoritatilor locale si judetene) am aflat  vor fi cateva reabilitari si modernizari ale catorva drumuri din judet: 21 de km pe portiunea Secuieni – limita cu jud Vaslui (km 14-35), o portiune pe DN 11,  si o alta portiune scurta, pe DN 2, intre Comanesti si Ghimes (mai precis intre Agas si Ghimes Faget).

Deocamdata vesnica discutie despre drumul (autostrada sau drum expre) dintre Brasov si Bacau a fost lamurita de catre ministrul trasporturilor – proiectul este pentru perioada 2021-2030. „Nu i tocmai o veste foarte buna. Cred ca acest drum nu va fi gata mai devreme de 2025” a declarat Dragos Benea, care a repetat marota sa despre inutilitatea autostrazii Tg. Mures – Iasi „care costa 9 miliarde si a fost pusa in Masterplan mai mult de imagine” etc. Fireste Brasov – Bacau este mult mai practica etc.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *