Search

Maine, sirenele vor „canta” in intervalul orar 10 – 12

În perioada 18.04-21.04.2017, se va desfăşura în România „Exerciţiul naţional de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă PROCIV 2017”. Scopul acestui exerciţiu îl constituie testarea şi verificarea sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă (în caz de dezastre).

 

In data de 19 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 12.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau va desfășura un exercițiu de testare și verificare a echipamentelor din componența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.

Activitatea constă în acționarea echipamentelor dedicate de avertizare/alarmare a populației din zone posibil a fi afectate de dezastre, prin intermediul sirenelor (transmiterea de semnale acustice).

ISU Bacau recomandă cetățenilor să rămână calmi și să urmărească informările publice referitoare la acest exercițiu.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *