Search

19.000 de abonati din jud Bacau fara energie electrica!

Conform informarii distribuitorului de energie electrica, 19 localitati sunt fara energie in judetul Bacau. Codul galben de precipitatii insemnate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare se prelungeste, pana vineri, 21 aprilie, la ora 14.00,  potrivit atentionarii meteorologice emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

 

EON a comunicat ca, la aceasta ora, sunt peste 19.000 de abonati sunt afectati de lipsa de energie electrica in judetul Bacau. 19 localitati au probleme (printre ele Asau, Pancesti, Valea Seaca, Orbeni, Motoseni, Dofteana, Racova, Garleni, Lespezi, Frumoasa etc). Alte patru localitati – Moinesti, Tg. Ocna, Buhusi, Darmanesti – sunt partial nealimentate.

Distribuitorul de energie a trimis 10 echipaje pentru depistarea defectelor si control pe linii – se defriseaza vegetatie, se indreapta stalpi, se refac conductoare rupte.

Intr-un comunicat de presa difuzat de Primaria Bacau se mentioneaza ca: ” Cei 115 angajaţi din cadrul Direcţiei de Servicii  Publice a Municipiului Bacău, intervin pentru degajarea trotuarelor de zăpadă. Pe arterele rutiere principalele s-a intervenit în dimineaţa zilei de joi, 20 aprilie, cu  utilajele din dotare pentru îndepărtarea stratului superficial de zăpadă. Contractele de deszăpezire sunt în vigoare, în Municipiul Bacău, firmele care au contractat servicii de deszăpezire pentru sezonul rece 2016-2017 fiind înştiinţate pentru a interveni în cazul depunerii unui strat de zăpadă consistent. Se va utiliza doar clorura de calciu ca  produs antiderapant. Până la această oră, precipitaţiile sub formă de ninsoare au afectat cel mai puternic arborii. Două echipe de lucrători ai Direcţiei de Servicii Publice asigură permanenţa, în schimburi, mai multe sesizări legate de copaci rupţi fiind primite din partea cetăţenilor. S-a intervenit în acest sens pe străzile: Stadionului, Logofăt-Tăutu, Nufărului şi Violetelor”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *