Search

43.500 de abonati nu au energie electrica in judetul Bacau

Numarul abonatilor ramasi fara curent electric a crescut foarte mult in aceasta dimineata in urma ninsorilor abundente si a rafalelor de vant. In acest moment peste 43.500 de oameni din judetul Bacau sunt afectati de lipsa de energie electrica

 

In total 53 de localitati nu au energie electrica si patru doar partial (Buhusi, Tg Ocna, Darmenesti, Moinesti). Conform informarii Serviciului Public Judetean de Drumuri, de la ora 13.00, trei drumuri judetene au circulatia intrerupta: DJ252 Ocheni- Gaiceana, DJ 156H Buhusi- Runc si DJ 241A Secuieni-Izvorul Berheciului.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *