Search

Dragos Luchian incaleca a doua oara PNL Bacau. PSD e multumit!

In prima sedinta de desemnare de noi lideri (a doua va avea loc duminica, de la ora 10, tot la Centrul de Afaceri), cei trei sute de delegati liberali cu drept de vot, au ales, cu majoritate, pe „noul” sef al organizatiei municipale. Este vorba de Dragos Luchian, care revine in politica, dupa retragerea sa la sfarsitul anului trecut.

 

Organizatia PNL Bacau are suficenti oameni tineri pentru a da o noua fata clasei politice. Eu voi ramane membru PNL si voi sprijini, in continuare, demersurile partidului”, declara, in conferinta de presa din 6 octombrie 2016, senatorul (atunci) Dragos Luchian. In aceeasi conf. de presa, politicianul bacauan isi asuma „in intregime pierderea alegerilor locale” (reamintim rezultatele pentru primaria Bacau din iunie 2016: Cosmin Necula (PSD): 35,38%, Cristi Manolache (PSRO): 16,44%, Dragos Luchian (PNL): 16,16%, Romeo Stavarache (indepen.): 10,51%, Cristian Ghinghes (indepen.): 7,31%).

Lansat in februarie 2016, cu surle si trambite, cu presedintii PNL de atunci, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, la Teatrul de Vara, in candidatura pentru functia de primar, Dragos Luchian a fost, in toata campania electorala, „cavalerul tristei figuri”, laudaros si lipsit de simtul realitatii. „Proiectul pentru Bacau”, programul de campanie electorala, nu a impresionat cetatenii orasului. Seful echipei de campanie electorala a liberalilor a fost Mircea Fechet.

Exact cei doi, Dragos Luchian si Mircea Fechet, au participat, vineri, in competitia finala pentru functia de presedintele al organizatiei municipale. Din pacate, ceilalti candidati Eusebiu Cucu, Ilie Barzu, Daniel Miclaus etc. au intrat doar ca „iepuri” in intrecerea politica (daca despre primii doi reactia era previzibila,, se astepta ca intransigentul avocat Daniel Miclaus sa nu participe la „jocuri”).

Dupa un discurs bine articulat (Mircea Fechet) si dupa unul cu aschiile limbii de lemn (Dragos Benea), delegatii liberali au ales cu 169 de voturi pe D. Luchian, lui M. Fechet revenindu i 161 de voturi. Pentru functia de primvicepresedinte a fost ales „vesnicul” Ilie Barzu si Eusebiu Cucu.

Lansat in politica mare de Romeo Stavarache in 2008, Dragos Luchian a fost viceprimar al mun Bacau si senator intre 2012-2016. In 2009 – confirmand „talentul” sau in afaceri – viceprimarul Dragos Luchian a reusit sa-si construiasca un bloc  de 952 de metri patrati, în centrul Bacaului, cu numai un milion de lei. Povestea nu a fost anchetata, inca, de procurorii DNA, desi ea a fost bine documentata in presa ( http://www.ziaruldegarda.ro).

Duminica, 23 aprilie, de la ora 10.00, va avea loc la Centrul de Afaceri, disputa dintre deputatul Ionel Paler, actual lider judetean al PNL Bacau si consilierul Petrica Mihaila pentru functia „suprema” de presedinte al organizatiei juedetene.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *