Search

La investire, deputatul Pitu Avram a vorbit despre aptitudinile noului prefect

In Sala Mare (ticsita de lume) a Prefecturii a avut loc ceremonia de investire in functia de prefect pentru Maricica Luminita Cosa. Numirea sa a avut ca baza acordul politic din PSD si ALDE la nivel central

 

Marci Cosa (cum este cunoscuta de apropiati) a venit  imbracata sobru intr-un costum de culoare inchisa, emotionata (poate si mirata?) de urcarea pe scara politica. Functia de prefect este decorativa (mai mult o sinecura), care nu angajeaza pe cel care o detine, practic, la nicio responsabilitate. Cu toate acestea, maricica Cosa, a respectat, evident, protocolul si a promis ” o apropiere fata de cetatenii judetului, pe care ii va sprijini neconditionat in activitatile lor”.

Ceremonia de învestire s-a făcut în prezenta directorul general al Directiei Generale pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Iulian Gheorghe, a presedintelui CJ, Sorin Brasoveanu, a viceprimarului Dragos Ștefan.

Un moment ceva mai special (si delicat) a fost laudatio sustinut de deputatul Constantin Avram – cuvinte rostite pe un ton rece, detasate de atmosfera festiva, despre aptitudinile si experienta politica anoului prefect (Pitu Avram a facut parte, permanent, din acelasi partid cu Maricica Cosa, si a promovat-o in politica mare).

Noul prefect va face echipa cu subprefectul Valentin Ivancea, numit in functie luna aceasta (fostul prefect Ioan Ghica este numit inspector guvernamental)

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *