Search

Concert Stradivarius la Onesti

Primaria Municipiului Onesti organizeaza marţi, 23 mai 2017, ora 19.00, în Sala de Concerte a Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti”,  un excepțional concert cameral susținut de Alexandru Tomescu (vioara Stradivarius- Elder- Voicu), Sânziana Mircea (pian) și Omar Massa (bandoneon), în cadrul Turneului Internațional „Stradivarius-Anotimpurile – 10 ani”.

 

Anul acesta se împlinesc 10 ani de existenţă a acestui turneu, eveniment care a adus la concerte, an de an,  un număr tot mai mare de spectatori și a atins un număr mediu de peste 15.000 iubitori ai muzicii, din toate categoriile de vârstă. Liderul acestui proiect cultural de excepţie, un adevărat brand naţional, este celebrul violonist Alexandru Tomescu.

Turneul din 2017 propune o întâlnire cu valori ale muzicii clasice internaționale care au contribuit la dezvoltarea acestei arte. Este vorba despre o călătorie muzicală unică, interpretată în formula de TRIO – Vioară – Pian – Bandoneon, care ne poartă pe ritmuri spaniole prin universul sonor al celor 4 Anotimpuri de Astor Piazzola, al Dansurilor spaniole ale lui Pablo Sarasate, al muzicii lui Manuel de Fallia şi Enrique Granados.

Alexandru Tomescu a conectat povestea cu muzica Viorii Stradivarius și cu publicul, întregul repertoriu transmiţând vibraţii care definesc timpul în cea mai frumoasă formă de expresie a emoției.

200 de bilete sunt puse in vanzare pentru acest concert. Acestea se gasesc la Cinema Capitol, iar costul unuia este de 30 de lei.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *