Search

Dragnea vrea sa-i rada ciocul lui Necula, iar Firea este numita (de un fanatic) „Angela Merkel”

Dupa festivismul sedintei comune (inutile) a Consiliului Local si a Consiliului Judetean de la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta si dupa inaugurarea Compartimentului de Radioterapie, alaiul psd-ist au plecat la Moinesti pentru sustinerea candidatului social-democrat la apropiatele alegeri din 11 iunie. Totul in damful populist al PSD-ului.

 

Paul Cotarlet – fiul dr. Adrian Cotarlet – a intampinat-o cu un buchet de flori, in poarta spitalului pe Gabriela Firea (permanent teapana si cu obisnuitul zambet rautacios pe figura), dr. Cotarlet l a salutat ceremonios pe Liviu Dragnea si l a invitat sa viziteze Spitalul Municipal Moinesti. S-a inaugurat RMN-ul – aparatura americana de peste 720.000 de euro – iar dr. Cotarlet a promis ca analizele RMN ca exista personal medical de specialitate (spre deosebire de RMN ul din SJU Bacau care a incetat sa mai functioneze).

 

Apoi alaiul psd-ist, cu cele doua vedete venite de la centru, Liviu Dragnea si G. Firea, au mers, in apluzele firave si in curiozitatea circumspecta a moinestenilor,  spre micul parc din fata spitalului unde s a tinut un miting de sustinere a candidatului, Paul Cotarlet (29 de ani). Primarul Bucurestiului si-a rostit textul (cu cinism) despre „mandria de a fi moldovean„, iar Liviu Dragnea (cu mult mai versat) si-a inceput speech-ul cu „frumusetea femeilor din Moldova” completat, pe parcurs, cu sfaturi utile de campanie pentru candidatul PSD (care parea cu totul depasit de situatie): „Paul, sa nu uiti ca in momentul cand ai o functie in politica nu ti mai apartii. Nu candidezi pentru tine si nici pentru PSD, ci pentru locuitorii oarsului Moinesti” etc. etc.

Postura sa evidenta de sef i-a permis lui Liviu Dragnea sa faca si unele mici intepaturi, o mica sageata fiind trimisa si catre Cosmin Necula caruia i s a cerut „sa si rada ciocul si sa ramana doar cu mustata„. Evident, primarul Bacaului a zambet acru si si-a inghitit replica. Un moment amuzant s-a petrecut la sfarsitul mitingului cand un domn fanatizat de la „SOS mediul privat” a rugat-o pe Angela Merkel (adica pe G. Firea) sa candideze la presedintia Romaniei. „Dorinta noastra este ca domnul Dragnea sa candideze pentru functia de presedinte. Deocamdata nu l am convins, insa mai avem trei ani la dispozitie„, a spus fudula „Angela Merkel”.

Dupa care alaiul psd-ilor (dupa ce au primit cateva observatii din partea oamenilor) s-au grabit spre masinile care fugeau la Bucuresti (sau poate spre casa lui Gabriel Vlase unde au fost ospatati cu de ale gurii).

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *