Search

USR: Planul PSD de a organiza contramanifestatii impotriva #rezist e de factura putiniana. Conversatiile dezvaluite de Rise Project arata ca Romania e condusa de un partid care actioneaza ca un grup infractional

Uniunea Salvati Romania condamna, intr-un comunicat, practicile de guvernare ale PSD, "care ameninta sa transforme Romania intr-un stat captiv". "Conversatiile intre liderii PSD, dezvaluite de Rise Project, arata ca Romania este condusa de un partid cu mentalitati totalitare care actioneaza, de fapt, ca un grup infractional. Planul de a organiza contramanifestatii impotriva protestelor #rezist este de factura putiniana si nu are nicio legatura cu un stat democratic, membru al NATO si al Uniunii Europene", arata reprezentantii USR.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *