Search

Tariceanu, la o saptamana a guvernului Tudose: Sunt multumit, dar am convenit sa facem evaluari lunare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare ca este multumit, dupa prima saptamana de activitate a guvernului Tudose, pentru ca “observ o preocupare in primul rand de a organiza discutii bilaterale cu toti membrii guvernului, o preocupare de urmarire a felulului in care functioneza bugetul”, dar a anuntat totodata ca vor exista evaluari lunare. Totodata, acesta a mai zis ca premierul i-a informat in legatura cu deblocarea a 9 miliarde de lei pentru infrastructura la nivelul Ministerului Transporturilor si cu privire la o evaluare pe care Ministerul de Finante urmeaza sa o prezinte in legatura cu Fondul Suveran de Investitii.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *