Search

DOCUMENT Cum explica oficialii aparitia manualului de Sport, ridiculizat de spatiul public, in contextul in care nu avem sali de sport. Ce contine manualul

Directorul Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE), care verifica respectarea de catre edituri a conditiilor tehnice de editare a manualelor, argumenteaza introducerea unui manual de educatie si fizica si sport la gimnaziu prin faptul ca licitatia de achizitie a manualelor a fost facuta pentru manuale pentru toate disciplinele, conform ordinului privind aprobarea noilor programe scolare pentru clasa a V-a. Manualul contine informatii de baza despre pozitiile de baza in sport, aliniere si da exemple de exercitii uzuale la orele de educatie fizica.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *