Search

5 alternative la zahar care fac cafeaua aromata

Consumul de zahar si produse cu un continut ridicat de indulcitori creste riscul aparitiei hipertensiunii ceea ce poate duce la aparitia bolilor de inima si a altor afectiuni. Pe de alta parte, cercetarile arata ca persoanele care obisnuiesc sa consume cafea au un risc scazut pentru declansarea bolilor cardiovasculare si respiratorii, dar si pentru aparitia cancerului, diabetului si a bolilor de rinichi.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *